äventyr

guuud vad den här dagen har varit konstig! Det är nämligen så att de flesta bussar(linjetrafiken) valde att gå i strejk idag, så blev lite kaotiskt när vi skulle iväg till praktiken imorse.
 
Vanligtvis brukar vi kunna ta oss till praktiken på ca 50 minuter, och då är det 3 bussar och ett tåg som gäller. 
Först åker vi buss från Alicia Avenue till Harrow and Wealdstone, därefter tar vi tåg till Stonebridge park sedan buss till Brent Cross och tillsist en sista buss till Mapledown school. Det låter jobbigare än vad det egeltigen är, men man brukar oftast va framme på ca 10 minuter me varje buss! 
 
Men idag så gatt vi först från Alicia Avenue till Kenton Station(tog ca 15min) blev sedan tåg till Harrow and Wealdstone(ligger dock bara en staton bort). Men när vi väl kom till Harrow and Wealdstone så var vi tvungen att ta en buss som går åt helt fel håll i jämnförelse med vars vi brukar.. den gick på kanske en timme, när vi komme dit bussen inte längre gick så bytte vi till ytteliggare en buss som tog oss till Brent Cross.. den sammanlagda resetiden gick väl på 4 timmar! 
Kom då 2 timmar försent till praktiken, men alla där var så himla förstående så det var inga problem alls! 
Gick dock bara i 2 timmar idag(då jag alltid slutar 13.30), å sen blev det samma visa hem. 
 
Men det var faktiskt ganska mysigt att åka buss dom där 4 timmarna, hade som liten aning om ifall vi ens skulle komma fram men det gjorde vi ju! 
Men kommer kännas gaalet skönt att få åka den vanliga turen imorgon!
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?